lördag 20 mars 2010

Stämma med god stämning !


En bild på mig tillsammans med Inger Davidson och i bakgrunden stämmodeltagarna i den fullsatta lokalen på Oskarshamns folkhögskola.

Idag lördag har vi Kristdemokrater haft distriktsstämma förlagd till Oskarshamns folkhögskola. Det var ett 100-tal ombud och deltagare som allt ifrån kl 09.00 på morgonen och fram till 16.05 deltog med liv och lust. Vi hade en riktigt god stämning och som höjdpunkt fanns tal av Inger Davidson, vice ordförande i riksdagens justitieutskott. Verksamhetsberättelse, val av ny styrelse och många andra val hann vi med och under eftermiddagen var det dags att fastställa valsedlar.

Stämman följde nomineringskommitténs förslag vad gäller riksdagsvalsedel. Det innebär att jag har fått distiktets förtroende att stå som första namn på valsedeln till riksdagen. Det är med stor ödmjukhet jag tar emot detta förtroende och går in i den valrörelse som nu drar igång och som avslutas om 6 månader.

Valsedeln omfattar 30 kandidater och närmast efter mig finns på plats nummer två Monica Bengtsson, Kalmar. Därefter följer Klaus Leidecker, Oskarshamn, Elisabeth Englund, Oskarshamn, Anna-Stina Stenbäck, Kalmar, Sven-Åke Svensson, Emmaboda, Gudrun Brunegård, Vimmerby, Jorge Chavez, Västervik, Lars-Jonny Andersson, Mönsterås och Marie Jansson, Bergkvara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar