onsdag 17 mars 2010

Vässad vårdgaranti .......

Nu är det kväll och dags att logga ut och ge en liten bloggkommentar. Dagen började klockan sju och sedan har jag haft olika möten och intervjuer i en strid ström. Dessutom det som kanske intresserar ganska många. Dagens Medicin har valt att spekulera en del runt vad som komma skall i den rapport som vi i Alliansens hälso- och sjukvårdsgrupp ska presentera under våren.

Alliansen vill skärpa vårdgarantins krav - det är rubriken på förstasidan i papperstidningen. Inne i tidningen finns en del spekulationer runt vad som väntas och en kort intervju där jag ger ett besked. Vi kommer att strama upp vårdgarantin. Det här dragspelet mellan siffrorna, som vi idag har i vårdgarantin, är inget vi kan leva med.

Det är spännande att så många är nyfikna på vad som ska komma i den rapport som vi från hälso- och sjukvårdsgruppen ska presentera i slutet av april. Och jag kan lova att vi har haft ett intensivt arbete och hunnit med många samtal med sjukvådens olika medarbetare och en rad handikapp- och patientorganisationer. Men mer kan jag inte avslöja just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar