tisdag 31 augusti 2010

"Hägglund hade svar på allt"


Jag har sett TV-utfrågningen av vår partiledare Göran Hägglund. En timma med många frågor och pressad på flera punkter. Men Göran gjorde det på ett helt fantastiskt sätt och han var rak, tydlig och ärlig. Det vinner vi på. Det ger oss ett mänskligare Sverige.

Betygen kom också snabbt. Ikväll är jag verkligen överens med Lena Mellin på Aftonbladet när hon sätter betyg och analyserar utfrågningen. Rubriken i Aftonbladet är - "Hägglund hade svar på allt". Det är ett vinnarläge för Göran och Kristdemokraterna att få dessa kommentarer från en så erfaren politisk reporter. Nu lägger vi i en högre växel dom kommande veckorna fram till valdagen.

Det finns fler som ger Göran Hägglund beröm för sin insats. Kolla proffstyckarna och du får klara besked.
"Efter två halvlyckade/halvmisslyckade utfrågningar – Mona Sahlins och Jan Björklunds – kunde vi i kväll notera valrörelsens första riktiga framgång. Kristdemokraternas Göran Hägglund fick en lika tuff duvning som de tidigare partiledarna, men klarade sig betydligt bättre. Med några få svackor som undantag ägde han diskussionen genom hela den timslånga sändningen."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar