söndag 18 april 2010

Nu är det valrörelse


En bild från kandidatutbildningen i helgen när jag hälsar välkommen. Foto Nisse Graan.

Nu är det valrörelse. Under veckan som gått har Alliansregeringen presenterat sin vårproposition med särskilda satsningar på pensionärerna och flerbarnstillägg till barnfamiljerna samt ett stöd till kommunerna att ordna fler sommarjobb för ungdomar.

Under helgen har vi kristdemokrater varit samlade på sju olika platser för att ge utbildning och inspiration till våra kandidater. Under lördagen samlades 120 kristdemokratiska kandidater i Huskvarna där jag hade uppdraget att hälsa välkommen och vara konferencier.

Det kommer att bli ett spännande val och jag känner att vi som kristdemokrater har goda förutsättningar att göra ett bra val såväl lokalt och regionalt liksom i riksdagsvalet. Alliansregeringen har genomfört det vi lovade väljarna och denna regering har visat sig vara någon att hålla i handen när det blåser snålblåst och finanskris. Detta uppskattas av allt fler väljare. När vi under kommande veckor får chans att presentera våra olika rapporter omkring hälso- och sjukvård, äldrefrågor, skolpolitik och näringslivsfrågor kommer väljarvinden att ge oss ny fart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar