söndag 1 november 2009

Ny riksdagsledamot


Ny riksdagsledamot
Detta är första dagen som riksdagsledamot, även om det är en söndag. Vårt barnbarn har sovit över hemma hos oss denna helg vilket gjorde dagen lite extra härlig. Under eftermiddagen har det varit olika förberedelser för det som börjar på allvar i morgon. Förutom ledningsgrupp med partidistriktet i Kalmar i morgon förmiddag har jag två industribesök i Järnforsen inbokade under eftermiddagen. Tåget från Nässjö kl 21.08 måndag kväll har en platsbiljett reserverad för mig. Detta gör att jag kommer att kunna vara i tid på tisdag. Detta inlägg är mitt första på min nyöppnade blogg. Du som finner det intressant att få del av vad som händer på den arena där jag finns är välkommen att titta in och läsa.

5 kommentarer:

 1. Grattis till det nya uppdraget som riksdagsledamot och välkommen ut på bloggosfären! Jag ska göra mitt bästa för att efterträda dig i landstinget.

  SvaraRadera
 2. Bra rivstart Anders.
  Bengan

  SvaraRadera
 3. Härligt att se dig i bloggartagen, Anders! Nu kan man följa dig på nästan lika nära håll som tidigare, vilket jag uppskattar. Ha det bäst,

  Johan Gustafsson

  SvaraRadera
 4. Kul att hitta dig i bloggsvängen. Ska följa dig och se så att du sköter dig... :)

  SvaraRadera
 5. Välkommen till bloggvärlden Anders. Ska bli intresssant att följa din framfart i riksdagen. Här i landstinget ska vi fortsätta att följa det spår du slagit in på...politik med kompetens och stort engagemang.

  SvaraRadera