måndag 30 augusti 2010

Studiebesök på OKGIdag måndag hade vi kristdemokrater besök i länet av av kommun- och finansmarknadsminister Mats Odell. Besöket förlades till OKG där vi bl a träffade informationschef Anders Österberg.
Vi som deltog i studiebesöket fick en genomgång och var också med om alla säkerhetsspärrar som finns för att kunna göra en rundvanding där vi fick se O3:an.
Besöket var en viktig del i vår valrörelse där vi vill fästa uppmärksamheten på att tiden nu är inne för nya O1:an. Och riksdagens beslut den 17 juni ger möjligheter att ersätta den gamla O1:an med en ny. Det enda stora hindret för detta är om olyckan är framme och dom rödgröna vinner valet. För då återinförs avvecklingslagen.

Sverige behöver en ansvarsfull och långsiktig energipolitik som tryggar elförsörjningen till vår basindustri. Kalmar län och Oskarshamns kommun behöver OKG för att inte tappa arbetstillfällen. Valet den 19 september är energipolitiskt mycket avgörande och påverka vårt län i stor utsträckning. Det gäller att Alliansen får fortsatt mandat att regera.

Några bilder från presskonferensen efter studiebesöket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar